Menu

U11A: Hyggelige omgivelser, Flotte sejre og Guldpokal

image En flok glade og trætte drenge
24. maj 2018 kl. 13:32

SUB U11A, der som regel spiller vigtige og afgørende kampe, hvor meget er på spil, var i Pinsen på slap line.

 

I et stævne med mange hold fra flere lande i Europa, stillede de dygtige drenge op til hygge og sjov. 2 overnatninger, masser af hygge, flotte kampe, fodboldgolf og adskillige teambuildingslege dannede rammen om en perfekt weekend. Vejret viste sig fra sin flotteste side og forældregruppen bakkede som altid op om holdet og trænerteamet. 

De indledende kampe bar præg af, at SUB var i super stærk opstilling, og ser man bort fra den første kamp, så var der nærmest clean sheet hele weekenden. Først i de afsluttende kampe kom der reel modstand på fra Tyskland. Det hele endte dog en kende for uspændende med storsejr til SUB. Undervejs fik målmanden tid i angrebet og angrebsspillerne lidt tid i målet. 

Når alt skal gøres op, så var det fantastisk at se drengene have så meget godt humør trods begrænset nattesøvn. Den manglende modstand venter allerede meget snart, når det igen går løs i Golden League. Denne gang i Guld efter 3 helt usædvanligt og dramatisk tætte kampe i Platin - 1 sølle point / mål havde været nok til at holde Platin. 

Tak til trænerteam, forældre, arrangører og ikke mindst spillertruppen for at levere super god underholdning og smil i lange baner. 

Luk