Menu

SUB U11B på en flot 2. plads i Maliq Cup

image
28. januar 2018 kl. 18:45
Endelig blev det kampdag igen, denne gang var det til Maliq Cup i Broager som stod for skud. Der skulle spilles 3 indledende kampe og finale, hvis man gik videre.
1. kamp var mod Dybbøl og SUB vandt kampen 4-0 - drengene spillede efter fodboldens abc.
2. kamp var mod Nordals 1, og denne kamp endte uafgjort, og med lidt held i sprøjten havde SUB taget sejren her, men igen viste drengene den rette indstilling og fight.
3. og sidste kamp var mod et stærkt BOV hold og det blev meget tæt og nervepirrende affære. SUB tabte knebent 4-5 efterforlænget spilletid. SUB havde chancerne til at lukke kampen, men heldet udeblev og trætheden begyndte at melde sig. De hårdt kæmpende drenge var naturligvis skuffede og frustreret over at have tabt kampen, da de godt kunne fornemme at sejren var inden for rækkevidde.
Trods resultatet gik SUB videre til finalen, hvor et andet Nordals-hold ventede. Denne kamp blev ligeledes en tæt affære med masser at tempo og fight - desværre tabte SUB kampen 2-3, hvor træthed og uheld havde sat sine spor i de hårdt kæmpende drenge. Efter kampen var det en flok, triste spillere, der dog stolt kunne løfte 2. pladsens pokal og lade sig hylde af en flok stolte forældre og ikke mindst en pave stolt træner.
Der skal lyde en stor tak til arrangøren af dette fantastiske stævne og en stor tak til den store opbakning fra forældrene, der igen var taget med for at støtte holdet.
Luk