Menu

SUB U11A tog U12B pokalen i Dybbøl

image Begge U11 holdene fejrede triumfen
17. januar 2018 kl. 21:57

SUB 11A deltog i Dybbøl Cup 2018 og tog pokalen med hjem i U12 rækken

SUB U11A skulle for en gang skyld ikke ud på en lang køretur, men kun et smut over broen for at deltage i Broager Sparekasses Dybbøl Cup 2018. SUB U11A havde delt sig i to mandskaber og stillede begge op i U12B.

Begge hold var klar fra start og lagde benhårdt ud mod de andre hold – det var tydeligt at de andre hold havde stor respekt for begge velspillende SUB U11A hold.

Et enkelt uheldigt point tab, blev afgørende for at SUB U11A ikke gik hele vejen til finalen. Dog leverede de undervejs en pragt præstation imod SUB U12 og spillede helt lige op med dem. En virkelig spændende og medrivende kamp, hvor U11A udlignede i alle sidste sekunder. Coach Henrik og Bo gjorde hvad de kunne og der var ikke en finger at sætte på deres taktiske oplæg gennem dagen.

Det lykkedes derimod SUB U11A+ at gå hele vejen uden at smide et point. En top motiverende coach Flamur formåede at drive holdet fremad samtidig med at der blev leveret flot spil. Der var ingen tvivl om at SUB U11A+ var den rigtige vinder på dagen.

Tak til spillere, forældre og arrangøren for en god dag

 

Luk